Hii bossbabe,

Mijn naam is Marissa Tunders bekend als Jasmien Wederfoort. Ik ben 20 jaar oud. Moeder van een super lief meisje, Noëlle Céline.

Ik heb vorig jaar tijdens mijn zwangerschap de studie pedagogisch medewerker jeugdzorg afgerond en één jaar bij een jeugdzorg organisatie gewerkt.    Ik heb nu inmiddels 7 jaar ervaring met het werken met kinderen en jongeren. Dit bevalt me enorm maar ik heb er ook voor gekozen om mijn dromen achterna te gaan en iets met mijn creativiteit te doen.

Ik was vroeger fan van het programma Plane jane en wilde net zoals haar zijn. Mensen stylen & transformeren. Ik ben opzoek gegaan naar opleidingen en styling scholen waarbij ik alle kneepjes van het vak zou leren. Helaas had ik het geld hier niet voor dus heb ik zelf uitgezocht hoe een stylist te werk gaat. Nu kan ik met trots zeggen dat ik samenwerk met bedrijven zoals Elite models, VIVAmama en Unblanoir. Daarnaast heb ik een vast klanten bestand opgebouwd van vrouwen die ik wekelijks style.

Zoals de meeste wel weten heb ik geen makkelijke jeugd gehad. Toen ik 10jaar oud was ben ik uit huis geplaatst door jeugdzorg. Ik heb dingen gezien die een kind niet hoort te zien. Ik ben gepest en in de steek gelaten. Ik ben fysiek mishandeld, verwaarloosd en psychisch mishandeld. Ik was onzeker, kende geen eigenwaarde en had geen zelfrespect. Alsof het niet erger kon ben ik mijn beste vriendin, mijn steun, mijn alles verloren. Mijn moeder heeft zelfmoord gepleegd toen ik 16 jaar oud was. Ik heb geen afscheid kunnen nemen en er was geen afscheidsbrief. Ik sta elke dag op met veel vragen die ik haar zou willen stellen, wetend dat ik nooit antwoorden zou krijgen. Maar dat weerhoud mij niet om mijn dromen achterna te gaan. Mijn doel is om elk jong meisje/vrouw die in de zelfde situatie als mij zit/heeft gezeten te inspireren. Ik heb van mijn pijn en verdriet mijn kracht gemaakt. Als ik dat kan, kan jij het ook!

Enjoy!