MY WAY

High impact mentor programma voor goal getters die ready zijn om next Level te gaan in hun leven, jezelf écht goed VOELEN en je IMPACT te vergroten

Je weet dat je ontzettend veel te bieden hebt en je bent dankzij hard werken en persoonlijke ontwikkeling al een heel eind gekomen Toch zie je nog veel mogelijkheden voor groei.

Op de een of andere manier ben je nog vaak onzeker, je twijfelt regelmatig aan jezelf en aan je ideeën. Je bent niet écht trots op wie jij BENT en je voelt een bepaalde angst.

Zou je graag je droom leven willen leven? Niet steeds jezelf saboteren met allerlei patronen? Weer écht blij zijn met jezelf? 

En vooral: wil je voorbij die onzekerheid en twijfels stappen zodat je nog veel krachtiger in je leven komt te staan? 

Maar heb je het gevoel dat..

 • Je je alleen en onbegrepen voelt. 
 • Je onzekerheid, twijfels en angst je in de weg staan.
 • Je bij niemand je verhaal kwijt kan.
 • Je steeds weer tegen de zelfde issues aanloopt en oude patronen zich blijven herhalen.
 • Je continu overal verantwoordelijk voor bent.
 • Je negatieve gedachten over jezelf en anderen je in de weg staan.
 • Je te vaak ‘ja’ zegt terwijl je ‘nee’ bedoelt.

You have the power to change your life!

Hii sis, Jasmien hier!

No matter how or why you’ve found this page..

Ik wil je bedanken.

Het feit dat je de tijd neemt om deze tekst te lezen betekend dat ik mijn werk heb gedaan.

Een onzeker meisje met vieze kleding, stinkend naar rook en zweet.  opgegroeid in armoede, met verslaafde ouders, een depressieve moeder, een vader die crimineel is, huiselijk geweld en alles mee maakt wat een kind niet hoort mee te maken, verdoemd om te falen in het leven.

Dat meisje ben ik. Ik was onzeker en trok mezelf terug. Ik durfde mijn vinger niet op te steken in de klas omdat ik bang was dat mijn klasgenoten mij zouden uitlachen als ik begon te praten.

Alles doen om erbij te horen. Zoals stelen, duren spullen kopen, mezelf verbergen achter een laag make-up.

Ik voelde me onbegrepen, niet gezien.
Ik voelde me opgesloten alsof dit het leven is, alsof er geen uitweg was.
Ik voelde me ….

Totdat ik op een dag begon te dromen.

Ik herinner me die dag als gisteren..

Vanaf dat moment veranderde alles.

The best investment you can make is in yourself

Totdat moment dacht ik dat het onmogelijk was voor mensen om te veranderen. Dat sommige mensen gelukkig worden geboren en andere niet.

Ik beloofde mezelf dat ik alles zal doen wat nodig is om de beste versie van mezelf te worden zodat ik mijn dromen realiteit kan maken.

Ik begon boeken te lezen, alles te bekijken wat te maken had met persoonlijke ontwikkeling, ik begon tijd, energie en geld in mezelf te investeren.

Mijn leven verandere compleet.

So I decided it was time for the next step

It’s time to spread your wings and fly.

 

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles.

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Je vindt het spannend, maar je bent klaar voor de volgende stap. Je voelt dat je droom en je passie groter is dan je angst om te falen.

Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt.

Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis om jouw verlangens te realiseren.

Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt – die je in elke stap begeleid en feedback geeft – en een groep likeminded vrouwen je laat goeien.

Terwijl jij zomaar wat doet leeft iemand jouw droom leven

Wat leer je tijdens dit mentor programma?

Alles waar jij behoefte aan hebt. Dit programma is een combinatie van 1:1 coaching en groepen coaching omdat ik geloof dat je van iedereen wat kan leren. 

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoud:

 • (1) 1:1 coaching call met Jasmien 
 • Plan van aanpak gericht op het realiseren van jouw wensen en doelen
 • Je hebt 1 maand lang 24/7 whatsapp support met mij, Jasmien.
 • Je krijgt toegang tot online modules. In alle modules zitten opdrachten die je op eigen tempo mag maken. Op een deel daarvan krijg je persoonlijke feedback.
 • Daarnaast is er 1x een groeps kick-off van 1,5uur waarin je mij al je vragen mag stellen.
 • Elke maandag ontvang je een Monday motivation zodat je je week vol positieve energie kan beginnen.
 • Bonus 1: Je krijgt gratis toegang tot mijn online training how to crush your goals in 2021.
 • Bonus 2: Je ontvangt een pakket digitale planners t.w.v. €99,- 

Na de MY WAY mentorship heb jij:

✅ Een concreet doel voor ogen waar je helemaal blij van wordt.

✅ Je angst voor succes verandert in een enorme excitement naar de toekomst

Jezelf ontdekt

Het ontdekken van je missie heeft alles te maken met het ontdekken van jezelf. Als je weet wat jou gelukkig maakt, wat je grootste dromen zijn en wat je goed kan, ben je al heel dichtbij je missie

Jezelf terug gevonden

Het probleem is dat heel veel mensen dat niet goed weten en dat ze zich laten tegenhouden door allerlei angsten en negatieve overtuigingen. We zijn onszelf een beetje kwijtgeraakt doordat we zo druk zijn met het leven naar opgelegde verwachtingen en het vermijden van situaties waarin we ons onzeker en ongemakkelijk voelen

Je eigen pad naar succes gecreëerd

Om jezelf goed te leren kennen is het dus ook belangrijk om al die angsten en negatieve overtuigingen te leren kennen. Als je hier bewust van bent, kun je er namelijk voor kiezen om de angst onder ogen te komen en je eigen pad te gaan volgen. 

De investering voor het MY WAY mentor programma is €1450,- maar als je je voor 15 juli aanmeld betaal je slechts €1250,-. Je kan uiteraard ook in termijnen betalen. 

‘Jasmien is een fantastische coach en ik heb erg fijn met haar gewerkt. Ze is wijs, kritisch waar nodig, intuïtief, vraagt door en weet steeds, ongemerkt soms, de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb veel van haar geleerd terwijl ze een heel stuk jonger dan mij is. Ik ben haar onwijs dankbaar!
Marieke Koeke
Zorgverlener
Ik ben inmiddels 37 jaar en doe al jaren bijna alles zelf. Dat ging goed, maar toch merkte ik dat ik behoefte had aan meer. Een sparringpartner. Zakelijk en ook persoonlijk, want als zelfstandig ondernemer loopt dat toch vaak door elkaar. En ik had behoefte aan een schouder. Om af en toe tegen aan te leunen. Om op te kunnen steunen. Om zelfs misschien wel eens op uit te huilen. Maar vooral een schouder om schouder aan schouder mee te lopen. En niet meer het idee te hebben alles alleen te hoeven te doen. Ik was op zoek naar een coach die me dat kon bieden. Een gelijkgestemde ziel die me kon spiegelen, prikkelen, motiveren en inspireren. Dat heb ik helemaal gevonden in Jasmien.
Sheadaily
Designer
Dit is zo gaaf! Vorige week wist ik nog niet welke kant ik op wilde of wat ik kon doen. Ja, iets met coaching, maar wat? Mijn gedachten gingen echt alle kanten op. Toen las ik op Jasmien haar site dat ze ook 1:1 coaching aanbied. Na onze call wist ik het.. Vandaag kan ik vol trots en overgave zeggen dat ik mijn kern gevonden heb. Ik weet eindelijk waar mijn kracht ligt en daar ben ik echt super blij mee.
Jane
Coach

We denken onszelf vast in de HOE´s
Soms raken we een beetje verdwaald in die zoektocht. We proberen het te ontdekken met ons hoofd en denken onszelf helemaal vast in de HOE’s of weten niet wat we moeten door alle mogelijkheden. Misschien is je missie al best wel duidelijk voor je, maar heb je het idee dat het te moeilijk is, dat je er geen tijd of geld voor hebt, of dat je er nooit van zou kunnen leven. Misschien is het nog helemaal niet helder voor je, vind je zo veel dingen leuk en heb je geen idee wat je moet kiezen of waar je moet beginnen.

Een leven van vrijheid, geluk en overvloed
Één ding weet je wel. Je verlangt naar een leven van vrijheid, geluk en overvloed. Je wilt graag je eigen regels volgen en creëren. Je wilt een leven leiden die helemaal is afgestemd op jouw verlangens. Én je wilt je missie volbrengen, ook al weet je nu misschien nog niet precies wat die is. Je wilt de wereld een stukje mooier maken op jouw unieke manier. 

Toen ik merkte dat ik dezelfde rondjes bleef draaien, wist ik direct wie ik het beste om professionele hulp kon vragen: Jasmien. Wat ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb! Nu denkt deze verstokte ik-móet-alles-zelf-kunnen-en-doener: had ik dit maar eerder gedaan. Maar ik moest eerst over m’n ‘coach aversie’ heenstappen… Jasmien is met recht ‘creatief ontstopper’ en niet zo’n klein beetje ook. Wat erin zit, haalt ze eruit én ze helpt je kanaliseren, zodat je niet teveel in één keer van jezelf gaat eisen. Ze verstaat de kunst van het stellen van de juiste (prikkelende) vragen op het juiste moment, omdat ze feilloos tussen de regels door luistert. En ze is er ontzettend goed in om je concrete handvatten te geven die bij je passen en waar je direct mee aan de slag kunt om meer balans in je leven te creëren.’
nicole smitt
Designer
Ik heb Jasmien ervaren als een gastvrije en warme coach waarbij ik mij al direct op mijn gemak voelde. Haar objectieve blik, samen met haar sterk aanvoelend vermogen bevestigen haar professionaliteit. Ze luistert goed en ze wist mij op een ongedwongen manier naar mijn kern te leiden. Het voelde erg veilig en ik ben nog steeds blij met de inzichten die het mij gegeven heeft. Ik kan Jasmien zeker van harte aanbevelen!
Fatima
Docent
Ik ben een 1 op 1 traject aangegaan met Jasmien omdat ik mezelf niet goed genoeg voelde in alles wat ik deed, en eigenlijk mezelf zelfs vaak haatte. Jasmien heeft me geholpen om bij de gevoelens en overtuigingen te komen die hier achter lagen. Na 3 maanden merk ik nu al zo’n verschil. Ik durf bijvoorbeeld makkelijker vragen te stellen tijdens werkbesprekingen, en in het algemeen voel ik een stuk vrolijker en geniet ik meer. Dit betekent niet dat de ‘niet goed genoeg’ gevoelens helemaal verdwenen zijn, maar Jasmien heeft me geleerd wat te doen als deze gevoelens de kop op steken waardoor ik me er niet meer zo makkelijk door laat mee slepen. Jasmien is echt een super fijn persoon om mee te werken, en ik voelde me altijd heel erg op m’n gemak en begrepen. Voor onze sessies had ik altijd een doos tissues klaar staan, maar Jasmien zorgde er altijd voor dat er ook wat te lachen was en na elke sessie had ik het gevoel weer een stap vooruit gezet te hebben. Als je bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan dan raad ik een traject met Jasmien voor de volle 100% aan!
Kell

HET IS TIJD OM JE SUCCES TE CLAIMEN OP ALLE LEVENSGEBIEDEN

Stop met jezelf te verstoppen! 

Het benutten van je mogelijkheden doe je door juist JEZELF nog meer te gaan omarmen zoals je bent, door diepgaande patronen eindelijk te doorbreken. Zodat het resultaat van jouw inspanningen niet alleen ziet op je bankrekening of in de vorm van de impact die je maakt, maar je het ook echt VOELT. Vrijheid en geluk kun je niet kopen, je kunt het alleen ervaren.

Als jij op dat punt komt, dan kun je de rest van je potentie nog beter benutten.

Een nieuwe strategie gaat je niet helpen, een nieuwe planner ook niet en dat ene boek of die podcast. Die personal trainer en de maaltijdboxen maken je leven makkelijker, maar ze gaan niet het verschil maken. Gelukkig en gezond ben je eerst vanbinnen, dan pas vanbuiten.

SAMEN WERKEN WE AAN JOUW GELUK VAN BINNENUIT.

Lieve Jasmien, ik ben je ontzettend dankbaar voor de prachtige sessies die we hebben gehad. Ik ben heel blij dat ik de keuze én investering heb durven maken voor de 1-op-1 coaching. De afgelopen maanden heb je naast me gelopen en me aangemoedigd om eens een laagje dieper te onderzoeken wie ik ben en waar mijn verlangens werkelijk liggen. Toen in instapte was ik vooral erg bezig met doelen rondom het verstevigen van de basis van mijn bedrijf, maar dit traject heeft me ook op persoonlijk vlak zo ontzettend veel gebracht. En die twee kunnen eigenlijk ook niet zonder elkaar, dat heb ik absoluut ervaren! Telkens als ik persoonlijk een stukje groeide, groeide mijn bedrijf mee. Je rust, kalmte, helderheid, kennis én ijzersterke intuïtie hebben we uitgenodigd en uitgedaagd om nu écht te gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben. Ik had nooit verwacht dat ik in deze korte tijd zoveel transformaties zou doormaken, zakelijk én persoonlijk. Aan het begin hadden we samen doelen opgesteld, maar ik heb veel meer dan dat uit het traject gehaald. Jij zag in mij wat ik zelf nog niet kon zien en je wist me haarscherp te begeleiden naar het punt dat ik er wél bij kon. Wat een magisch gevoel, dat zou ik iedere vrouw/vrouwelijke ondernemer gunnen! Naast dit prachtige traject ben ik dankbaar dat ik jou als mens en ziel heb mogen leren kennen! Ik blijf je volgen en ik ben ontzettend benieuwd ook naar jouw ontwikkelingen. In de toekomst wil ik absoluut bij je terugkomen, dat weet ik zeker!
Sarah
Mijn onderneming, een eigen restaurant, was mijn droom. Maar ik verloor al snel mijn passie, liefde en authenticiteit uit het oog omdat ik vastraakte in meerdere patronen – het anderen altijd naar de zin willen maken en daardoor mijn eigen grenzen voorbij gaan. Mezelf alleen goed vinden als ik heel veel uren werkte. Mijn stresslevels waren zo hoog dat mijn lichaam schreeuwde en toch gunde ik mezelf niet écht rust. Ik voelde en wist dat dit anders kon, maar hoe daar te komen en dit mezelf ook volledg te gunnen, daar liep ik op vast. Ik ben ontzettend blij dat ik Jasmien tegen ben gekomen! Waar we eerst begonnen met het werken aan emotionele stukken (waarom gunde ik het mezelf niet om echt mezelf te zijn), eindigden we met de meer praktische kant van hoe mijn droomleven eruit mag zien en welke stappen ik mag nemen om daar te komen. Nu heb ik daar alle vertrouwen in. Ik gun het mezelf nu volledig om echt het leven te leiden dat k wil en ik zie nu hoe ik dat op een hele makkelijke manier kan realiseren. Mijn bedrijf is 180 graden gedraaid in deze 6 maanden en mijn intuïtie en creativiteit staan weer bovenaan. Mijn leven is in sneltreinvaart veranderd en ik voel weer net zoveel joy en verbondenheid als toen ik net hier op aarde kwam. Ik ben hier zo dankbaar voor!
Roos vt

DIT TRAJECT IS ALLEEN GESCHIKT VOOR JOU ALS JE…

 • Bereid bent om te investeren. Niet alleen qua geld, maar ook qua tijd en energie.
 • Jezelf open wilt stellen, we gaan samen een proces aan maar dan kan niet zonder jouw openheid en bereidheid om de diepte in te gaan.
 • Niet op zoek bent naar een quick-fix – als die er zou zijn had je ‘m allang gevonden.
 • Je echt voelt; NU moet ik hier mee aan de slag. Je bent er klaar mee om het jezelf moeilijk te maken en hebt er veel voor over om jezelf eindelijk écht goed te gaan voelen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Start datum: 2 Augustus 
 • Eind datum: 26 Augustus 
 • Na 15 Juli betaal je €1450,- 
 • 1 maand lang keihard groeien en voor jezelf gaan staan. Het traject kan verlengt worden voor €1000,- per maand (de duur van het traject bepalen we aan de hand van jouw doelen)
 • Elke 2 weken een coachingsessie van 1 uur via Zoom
 • Onbeperkt support van mij via WhatsApp en e-mail

Investering:

€1450,- incl BTW 

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Je hebt nu drie keuzes. 

 1. Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. 

2. Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet. Of: nu is niet het juiste moment. Dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen de prijzen die je bereidt bent om te betalen.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je dierbaren. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.

Het enige wat je nodig hebt om te starten met het MY WAY mentor programma is een droom en een flinke dosis motivatie. Niks meer en niks minder.