Wil jij financiële vrijheid creëren?

Dan is de cursus 'Money moves" voor jou!

6:15 de wekker gaat. Ik spring uit bed, neem een snelle douch, pak mijn schooltas en ren de deur uit. Ik ben buiten adem als ik de bus in stap. Kijk op mijn telefoon om te kijken toelaat het is. Als de bus zo op station aankomt heb ik 1 minuut en 30 seconden om over te stappen op de volgende bus.

Pff gelukkig, ik heb hem gered. Ik spring de bus uit en ren naar het adres waar ik moet schoonmaken. Ik moet hier elke dinsdag en vrijdag om 7:15 zijn om het huis schoon te maken. Ze boeken me voor 2uur maar ik probeer alles zo snel en goed mogelijk schoon te maken zodat ik wat eerder weg kan, alleen dan ben ik optijd op school voor mijn 1ste les. 

15:00 einde schooldag. Ik haal wat te eten bij de kantine zodat ik dit later kan eten in mijn pauze. Ik moet nu namelijk snel door om te gaan werken bij Hollands casino. Mijn dienst begint om 18:00 en eindigt om 00:00. 

Een dag uit mijn leven, inmiddels 4 jaar geleden. Ik had het idee dat ik hard moest werken voor mijn werk, dat ik 3 banen nodig had zodat ik de maand rond kon komen. 

Ik wist dat het anders kon. Ik moest het anders gaan doen. Ik wilde vrijheid ervaren. ik leefde van uur tot uur en was geen ruimte om te genieten, om tijd door te brengen met mijn geliefde. 

Ik wist 1 ding zeker mijn doel in mijn leven is om zoveel mogelijk mensen te motiveren en inspireren. Ik begon Bossladyacademy, een side hustle. Een extra inkomsten bron zodat ik eens een keer geld overhoud aan het einde van de maand. Want dat deed ik niet. Ik leefde van stufie naar stufie, salaris naar salaris. Ik verdiende 5k per maand en alsnog hield ik iedere maand een stuk maand over ipv geld. 

Binnen 1 jaar groeide mijn side hustle uit naar een 5 figure business, almost 6 figure.

Tijdens mijn reis hier naar toe merkte ik een enorm probleem op. Ik kwam erachter dat er onwijs veel krachtige dames zijn die zichzelf ervan weerhouden het geld, de overvloed en het goede dat ze verdienen aan te trekken. Dit zijn power vrouwen, zoals jij, die de wereld op een krachtige manier willen beïnvloeden, maar er zijn onbewuste angsten, energieën, beperkende overtuigingen en identiteiten die je in de weg zitten.

"'Wow heb je gezien hoe duur dat is?!"

Ik was ervan overtuigd dat je hard moet werken als je veel geld wilt verdienen. Maar wat is veel? Ooit heb je bedacht wat veel geld is, wat “normaal” is. 

€1,80 voor een fles cola? Prima 

€50,- voor een fles wijn? Hmm, nee dankjewel. 

1x per jaar op vakantie? Dat is toch normaal? Maar een nacht in een hotel kamer verblijven van €500,- dat vinden de meeste mensen “te duur” of “niet normaal”. 

Sis, let me tel you, er zijn genoeg mensen die dit wel doen. Jij kan een van die mensen zijn! Maar voordat we het daarover gaan hebben wil ik je eerst iets op het hart drukken.

Je hebt namelijk ooit bedacht wat voor jou ‘normaal’ is. Je ouders en je omgeving speelden daarin een rol. 

Maar daarna is het up to you: wat is JOUW mindset over geld? Hoe kijk jij tegen rijk worden aan? Geef jij jezelf de mogelijkheid om rijk te worden of houd je jezelf klein?

Als je niet onderzoekt hoe jij over geld denkt en waar je gedachtes vandaan komen, loop je het risico om onbewust allemaal patronen te herhalen van anderen en jezelf blokkades op te leggen. 

Denken in tekort, in plaats van in overvloed. Met als resultaat dat je ook daadwerkelijk minder geld in je leven hebt dan mogelijk is. Je blokkeert de overvloed door je eigen mindset. Echt waar, I’ve been there, ik was net zoals jou. 

Toen ik opgroeide, hoorde ik keer op keer onderstaande uitspraken:

 • “Money is the devil”
 • “Rijke mensen zijn hebzuchtig”
 • “Het is moeilijk om geld te verdienen”

Dit zorgde voor de volgende situaties thuis:

 • Mijn ouders maakte continu ruzie over geld.
 • Als ik om geld vroeg voor een ijsje kreeg ik te horen dat het geld op was.
 • Mijn ouders vertelde me dat het geld niet aan een boom groeit.

En de lijst met valse overtuigingen ging maar door en door en door …

𝐃𝐢𝐭 𝐥𝐞𝐢𝐝𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐞𝐤𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐫𝐨𝐧𝐝 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐯𝐥𝐨𝐞𝐝.

 • Ik gaf geld uit voordat ik het daadwerkelijk had.
 • Bij beslissingen maken dacht ik eerst aan hoeveel iets ging kosten, in plaats van aan wat het zou opleveren.
 • Extreme angst en paniek bij de gedachte om een ​​verhoging te vragen, zelfs als ik die echt nodig had.
 • Ik begon te klagen dat ik te weinig geld heb of dat iets ‘te duur’ is. Want dat doen anderen ook.
 • Uren reizen om een ​​baan te vinden, alleen voor het bedrag dat ik aan reizen besteedde, ongeveer hetzelfde bedrag dat ik eigenlijk verdiende.
 • Ik leefde van salaris naar salaris. lees > van studiefinanciering naar studiefinanciering.
 • Het gevoel alsof ik niet wist waar mijn geld naartoe ging en ik nooit genoeg had.
 • Ik had nooit het vertrouwen om mijn werk in rekening te brengen of te verdienen wat ik echt wilde verdienen.
 • Zó erg willen dat ik meer heb, en me zorgen maken over hoe ik voor de mensen van wie ik hou kan zorgen, maar nooit weten waar het geld vandaan zou moeten komen.
 • Extreme angst en bezorgdheid voelen over mijn toekomst, omdat ik zoveel meer wilde, maar het voelde onmogelijk daar te komen.
 • Het voelde alsof er een letterlijke bakstenen muur tussen mij en de door mij gewenste financiën stond. Meer verdienen voelde onmogelijk.

𝐒𝐭𝐨𝐩 𝐩𝐥𝐚𝐲𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 and go for what you deserve

Je kan een slechte maand hebben, of twee, en alsnog vol vertrouwen een investering doen. Een hoge fooi geven, je laatste centen uitgeven. Want je weet: geld komt altijd bij je terug. Er is meer dan genoeg en je leeft sowieso al in overvloed. En het belangrijkste: je hebt jezelf toestemming gegeven (veel) geld te verdienen. 

Kijk maar naar miljonairs. Ze hebben allemaal het zelfde met elkaar gemeen. Ze zien geld niet als iets lastigs, ze ontwijken de gesprekken over geld niet. Nee, ze zien geld als iets moois. Want dat is het ook. Hoe meer geld jij hebt, hoe meer mensen je zal kunnen helpen. Denk aan je naasten, je kinderen, je moeder, je vriendinnen, de goede doelen die je kan steunen, de werk mogelijkheden die je kan creëren voor mensen zodat zij weer hun familie kunnen onderhouden, de mensen die je kan huren om werk uit handen te nemen zodat jij tijd over hebt voor wat jij echt belangrijk vind. Het gene waar jij het meeste van geniet. Zoals tijd door brengen met je kinderen of werken aan je bedrijf.

Je weet dat hoe meer geld jij verdient, hoe beter je voor de wereld bent. Je hebt geen oordeel of iets ‘duur’ is, want je gelooft dat geld energie is en dat elke uitgave naar je terugkomt. Niet verdubbeld maar vertienvoudigd.

“𝐒𝐢𝐬, 𝐭𝐡𝐞 𝐧𝐞𝐱𝐭 𝐜𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐢𝐬 𝐜𝐚𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐟𝐫𝐞𝐞𝐝𝐨𝐦”

𝐌𝐞𝐞𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐞𝐚𝐜𝐡𝐞𝐫

𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐧𝐚𝐚𝐦 𝐢𝐬 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐬𝐬𝐚 𝐓𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐚𝐥𝐬 𝐉𝐚𝐬𝐦𝐢𝐞𝐧 𝐖𝐞𝐝𝐞𝐫𝐟𝐨𝐨𝐫𝐭. 𝐀𝐥𝐬 𝐨𝐩𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐚𝐬𝐦𝐢𝐞𝐧𝐰.𝐧𝐥 𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐤 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐛𝐞𝐠𝐨𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐭𝐢𝐞𝐮𝐳𝐞 𝐯𝐫𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐢𝐭 𝐳𝐢𝐜𝐡𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐡𝐚𝐥𝐞𝐧. 𝐈𝐤 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞𝐞𝐫 é𝐧 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐯𝐫𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐚𝐫 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐨𝐦 𝐡𝐮𝐧 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐭𝐞 𝐠𝐨𝐨𝐢𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐚𝐝 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐰𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐞𝐧.

𝐙𝐞𝐥𝐟 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐢𝐝𝐞 𝐢𝐤 𝐨𝐩 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐳𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐚𝐫𝐦𝐨𝐞𝐝𝐞, 𝐫𝐮𝐳𝐢𝐞 𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐰𝐞𝐥𝐝. 𝐍𝐚𝐝𝐚𝐭 𝐢𝐤 𝐮𝐢𝐭 𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐛𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐭 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐉𝐞𝐮𝐠𝐝𝐳𝐨𝐫𝐠 𝐤𝐰𝐚𝐦 𝐢𝐤 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐢𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐥𝐞𝐞𝐠𝐠𝐞𝐳𝐢𝐧. 𝐈𝐤 𝐛𝐞𝐬𝐥𝐨𝐨𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐭𝐞 𝐤𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐫𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐧𝐚 𝐭𝐞 𝐣𝐚𝐠𝐞𝐧. 𝐈𝐤 𝐳𝐞𝐢 𝐘𝐄𝐒 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐞𝐧 𝐜𝐫𝐞ë𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐤 𝐚𝐥𝐬 𝐣𝐨𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐢𝐬𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦𝐝𝐞. 𝐈𝐤 𝐨𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐜𝐫𝐞ë𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐫𝐢𝐣𝐤𝐝𝐨𝐦 𝐞𝐧 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐯𝐥𝐨𝐞𝐝 𝐝𝐢𝐞 𝐢𝐤 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐭𝐞, 𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐞. 𝐇𝐞𝐭 𝐢𝐬 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐞 𝐨𝐦 𝐣𝐞 𝐭𝐞 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐮𝐢𝐭𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭 𝐰𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐡𝐚𝐚𝐥, 𝐣𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐝 𝐨𝐟 𝐣𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐠𝐫𝐨𝐧𝐝 𝐢𝐬, 𝐣𝐞 𝐡𝐞𝐛𝐭 𝐝𝐞 𝐤𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐨𝐦 𝐣𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭 𝐭𝐞 𝐡𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐉𝐀 𝐭𝐞 𝐳𝐞𝐠𝐠𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧.

 

En zo werd ik miljonair

Just speaking my goals into existence

Door wat ik heb mee gemaakt weet ik een ding zeker, niks is zeker in het leven. Maar een ding wist ik wel. Ik wilde niet zo eindigen als mijn ouders. Verslaafd aan drugs, afhankelijk van het systeem, een uitkering en geen budget hebben waardoor ze mij niet alles konden geven. 

Ik wilde een leven creëren waarin er niks tekort komt. Daarom heb ik een aantal jaar geleden een drastisch besluit gemaakt die tot de dag van vandaag gevolgen heeft. Ik investeerde me laatste geld in mezelf. 

Of nouja, laatste geld? Om eerlijk te zijn had ik het geld op dat moment (nog) niet. Maar ik vertrouwde erop dat ik het geld bij elkaar kon krijgen en ging opzoek naar mogelijkheden. Ik  ging aan de slag met mijn money mindset. Toen ik dat deed veranderen alles. 

 • Ik snapte ineens wat de invloed van mijn ouders was.
 • Ik begon op mijn woorden te letten (‘duur’ niet meer gebruiken)
 • Ik las ieder boek die er te vinden is over money mindset 
 • Ik bezocht seminars
 • Ik volgde verschillende cursussen
 • Ik ben miljonairs gaan observeren, en dat gaan nadoen.
 • Ik deed oefeningen die worden aanbevolen. Wat ervoor zorgde dat ik geconfronteerd werd met kei harde feiten.
 • Ik leerde blokkades en angsten los te laten.

Just speaking my goals into existence

Maakt geld gelukkig?

Good question! Voor mij betekend geld vrijheid, zekerheid, zelfstandigheid.

Geld maakt niet ‘gelukkig’ maar geeft je wel meer keuzes en mogelijkheden

Er zijn nog steeds problemen en obstakels, maar het is een heel ander gevoel als je geld hebt om problemen op te lossen: het leven wordt makkelijker.

En dat gevoel gun ik jou ook zo1 Ik ga je met liefde leren hoe ik dit voor elkaar heb gekregen. Zie mij als je zus, die jou grootste money-mindset-cheerleader is die jou in je ontwikkeling en relatie met geld ondersteunen. 

Spoil me with loyalty, I can finance myself

Cursus Money moves

Dit is wat je gaat leren:

 

 • We gaan stap voor stap je nieuwe Money Philosophy samenstellen. 
 • We gaan er voor zorgen dat je de juiste prijzen durft te vragen.
 • Praktische tools hoe je uit je huidige financiële situatie kan komen.
 • Ik leer je alles over een passief inkomen.
 • Je gaat je blokkades ontdekken die je in je jeugd & door je omgeving op je zijn gelegd en die jou hinderen meer te verdienen.
 • Je leert strategische trucs om meer omzet te maken en hogere prijzen te kunnen vragen.
 • Je gaat precies definiëren wanneer jij ‘rijk’ bent en hoe je daarop moet voorbereiden
 • Je krijgt meditaties, oefeningen en coachingsessies over geld.
 • Je leert over meer geld verdienen, beheren, en investeren.
 • Je maakt een geld- en investeerplan voor de komende maanden en gaat er meteen mee aan de slag.

Dit bereik je met de cursus

1

Je verdient meer geld 

Je hebt door de tips en inspiratie  tientallen manieren geleerd om je omzet te verhogen en geld aan te trekken. Je focus is naar ‘verdienen’ gegaan.

2

 
Je hebt grip op je financien
 
Geen angsten, zorgen of onbegrip meer over geld. Je hebt overzicht en een toekomstplan voor je geld, wat je vol vertrouwen en plezier volgt.

3

Positieve Money mindset 

Je krijgt een positieve money mindset. Je denkt in overvloed en in kansen. Je trekt makkelijker geld aan

4

Financiële vrijheid

Door je te verdiepen in passief inkomen en geld voor je laten werken, kom je steeds dichterbij financiële vrijheid. Je begrijpt dat hard werken niet altijd de oplossing is voor een rijk leven.

Is dit voor jou geschikt?

 

Yes sis, yes! Deze cursus is voor jou als 

Je jezelf continu afvraagt waar is toch mijn geld gebleven?

Je hebt een mooie winst deze periode behaald.  Althans dat vertelt je boekhouder, maar waar is dat geld dan? Op je bankrekening staat namelijk niet die winst.

Je weet niet precies wanneer je nu welke opbrengsten verwacht en wanneer welke uitgave de deur uitgaan?

Je hebt een prijs voor je diensten bepaald, maar draai je hier wel break even mee?

En je relatie met geld? Ja ,dat is wel een ding. Je vindt het geld verdienen eigenlijk moeilijk en zelfs misschien egoïstisch?

“Ik ben niet goed in geld, is het dan iets voor mij?”

Ik ga je alles leren wat ik de afgelopen 5 jaar heb geleerd m.b.t money mindset. We gaan je geldproblemen definiëren. Op welk gebied vind je dat je slecht met geld bent? Gaat het niet goed met geld beheren? Verdienen? Investeren? Steek je je kop in het zand? Weet je je waarde niet? Weigeren mensen voor je te betalen? Al deze onderwerpen pakken we aan. Dus ook als je helemaal in paniek bent over geld en geen idee hebt hoeveel er per maand in- of uitgaat…dan gaan we daar lekker mee aan de slag. Je bent welkom en ik ontvang je met open armen!!

“Ik ben een ondernemer” of “Ik ben géén ondernemer”
Tijdens deze cursus geef ik veel tips over hoe je geld ‘maakt’ en je meer kunt verdienen. Hiervoor hoef je geen ondernemer te zijn. Ik verwacht wel dat je een doorzetter bent en weet van aanpakken. 

Noteer deze data in je agenda

Kalender symbool variant Gratis Icoon 31-08-2021
Klok symbool van cirkelvorm Gratis Icoon om 20:00 

0
Goal getters gingen je voor