Goud

Goud zegt het al, hier zit alles eigenlijk in verwerkt, ik leer je combineren, we spitten samen je kast door en we gaan samen een dagdeel live shoppen in een stad naar keuze. Wanneer online shoppen niet aan jou is besteed, jij iemand bent die graag de materialen en pasvormen direct aan wilt zien dan is dit traject echt iets voor jou.

Ik deel al mijn waarde met je waardoor je na dit gouden traject de kledingkast hebt waar je altijd van hebt gedroomd!

Ben jij die moeder die op dit moment een wat ruimer budget heeft? En wil je heel erg graag een gehele een nieuwe start maken met jouw garderobe nu je moeder bent geworden. Misschien is je lijf dusdanig veranderd dat je bijna niets meer past of ben je heel erg uitgekeken op de stijl van toen? Wordt jij nergens meer echt blij van?

DAN IS DIT HET TRAJECT VOOR JOU!

Allereerst zoeken we je bestaande kast inhoud volledig uit, waarschijnlijk zitten er nog veel meer mooie items bij dan je denkt. Items die met de juiste combinaties weer helemaal te gek zijn. Vervolgens gaan we samen een dagdeel op stap om nieuwe items te scoren. Omdat wij samen op stap zijn ben je in de gelegenheid om alles meteen aan te passen en te proberen. We gaan samen op zoek te gaan naar de juiste pasvormen, de beste materialen en prints voor jouw stijl en lijf! Geen miskopen maar 100% slagingskans! Uiteraard heb je aan het einde van dit traject naast je droom garderobe ook een goed idee van jouw stijl en hoe je deze op de juiste wijze toepast in je dagelijkse leven.

Nu voor €449,00

PROFITEER NU!!

Prijs is incl. reiskosten