Crush your goals

Een killer game plan zodat je al je doelen in 2022 kunt crushen!

Are you ready for 2022 sis?!

Wil jij in 2022 eindelijk al jouw dromen waarmaken? Meld je dan direct aan voor de ‘crush your goals in 2022’ training.

*GRATIS voor de members van Boss Lady Academy

Klik hier voor meer info

Herken je dit?

 • Je bent moe van alle successen die om je heen gevierd worden.. Jij wilt nu eindelijk eens succes vieren.
 • Je stelt zo nu en dan doelen voor jezelf maar werkt er vervolgens niet aan
 • Je vind het lastig om doelen te stellen en kan daar eigenlijk wel wat hulp bij gebruiken 

Don’t worry sis, I got you! Maar ik help je alleen als je een goalgetter bent die ready is om next level te gaan. 

Mijn cursussen zijn namelijk niet voor iedereen. 

Deze cursus is niks voor jou als..

 • Je eigenlijk nog niet klaar bent om actie te nemen. 
 • Je liever geen doelen stelt zodat je altijd het leven blijft leven zoals je dat nu doet en geen vooruitgang wilt boeken.
 • Je niet in jezelf geloofd. 

Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles mogelijk is als je in jezelf geloofd. Niks is voor mij te gek, geen enkel doel of droom. Alles kan werkelijkheid worden. Dat is wat ik jou ga leren, maar als je een aantal redenen hebt waarom dingen voor jou ‘echt niet mogelijk zijn’, dan zou ik je daar wel eens op uit kunnen dagen. Als deze redenen je nu veilig houden en je dat prima vindt, koop dan geen cursus bij mij.

 

*GRATIS voor de members van Boss Lady Academy Klik hier voor meer info

Ben jij klaar voor een helder doel, focus en een plan voor het halen van je doel?

Ja, ik ben klaar om:

Aan de slag te gaan!
✓ Om mijn droomleven te gaan leven!
 Om dit jaar met een knaller af te sluiten!
✓ Om het nieuwe jaar direct goed te beginnen en mijn ambities en dromen na te jagen!

Waar wacht je dan nog op? Er is maar een beperkt aantal plekken vrij

Wat kun je verwachten?
In deze cursus ga je:

 • Terugkijken op 2021
 • Verantwoordelijkheid nemen voor wat NIET is gelukt
 • Plannen maken voor 2022: Wat gaat dit het beste jaar ooit maken?
 • Kijken wie of wat daarbij in de weg staat
 • DIRECT aan de slag met een concrete tips

 

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt:

1. Je hebt je doelen helder voor komend jaar!

2. Je leeft niet voor later maar bent NU gelukkig!

3. Je bent ready om je leven naar een next level te tillen en neemt direct actie!

'Kleine stappen worden grote sprongen'

Jasmien Wederfoort, aangenaam

Waarom ik deze cursus heb gemaakt: Ik gun het jou ook zo! 

Reflecteren en nieuwe doelen stellen iets wat mij al jaren bezig houd. Ik ben continu opzoek naar uitdaging. Heb veel mee gemaakt waardoor ik vandaag de dag sterk in mijn schoenen sta. Als 12 jarig meisje woonende in een internaat stelde ik mijn eerste persoonlijke doel op: Ik wil later binnen jeugdzorg werken. Waarom? Om andere mensen/kinderen te helpen die in dezelfde situatie zitten als ik. Vanaf dat moment ben ik bewuste keuzes gaan maken. In Juni 2017 had ik mijn doel behaald. Ik ben binnen jeugdzorg gaan werken als ervaringsdeskundige. Ik mocht spreken in de gemeenteraad, bij evenementen en gastlessen verzorgen op Avans (hbo school). Toen ik mijn diploma behaalde heb ik een baan aangeboden gekregen op mijn stageplaats. Vanaf dat moment wist ik het zeker, alles wat ik wil bereiken kan ik bereiken! And look at me know, 22 jaar oud, trotse mama, een eigen huis en een eigen onderneming. Ik ben gelukkig! En dat gun ik jou ook zo!

*GRATIS voor de members van Boss Lady Academy Klik hier voor meer info

Praktische informatie

💎 De cursus is online. Dat betekend dat je hem kan volgen waar en wanneer jij dat wilt! Lekker op de bank met een dekentje, vanuit bed of op de wc. Geen gedoe met oppas regelen, parkeren of in de file staan. 

 

💎 Investering: slechts €49,- ex BTW tot 16 December 00:00 , daarna gaat de prijs omhoog naar €99,- 

 

💎 Vrijdag 10 december krijg je toegang tot de cursus 

*GRATIS voor de members van Boss Lady Academy Klik hier voor meer info